THE VOICE MUSIC TEAM - VOLUME 17 - ОТЗИВИ

Oтзиви от The Voice Music Team : коментари, хвалби и градивни критики

THE VOICE MUSIC TEAM - VOLUME 17 - ОТЗИВИ

Мнениеот K_C на Пет Ное 14, 2008 11:59 am

the Voice продължавайте в същия дух :) Много се радвам че вече мога да гледам една от любимите си песнички по The Voice Tv _ "My Life "
Просто и кратко:THE VOICE_THE BEST!!!!!!!!!!!!!!
Защо няма радио тhe voice във Варна?
мисля става все по_добрее и по_добрее давайте в същия дух :)
he voice страхотни сте обожавам вашата телевизия продължаваите да пускате наи големите хитове и ако може по на често lil wayne ft the game_my life
vsi4ko mi haresva v radio i tv THE VOICE
ima mn dobri pesni :)
mnoo e qko
super ste The Voice :* =)
Hora...opravete si ka4estvoto na saita!Myzikata zasi4a maina!!!Prostaci
iskame radio the voice vav varna {}
Хммм, браво... Отново сте се сетили хитър и приятен начин да разберете какви са предпочитанията на зрителите и аз с радост ще помагам когато мога! И трябва да качите по_подробен ТОП, може и песните от New4u.
mn e hubavo ama slagaite po qki pesni naprmer: 1.Pussycat Dolls _ When I grow Up 2.Pussycat Dolls _ Beep 3.Rihanna _ Disturbia 4.Rihanna _ Pon De Replay 5.Rihanna _ S.O.S 6.Nelly Furtado _ Say It Right 7.Nelly ft.Fergie _ Party People 8.P.Diddy ft.Ghristina Aguilera _ Tell me 9.P.Diddy _ Last Night 10.Pussycat Dolls _ Buttons 11.Pussycat Dolls _ Wait A Minute 12.Fergie _ Big Girls Don't Cry. Slojete tezi pesni na TRhe Voice Music Team 18.Mnogo hora haresvat tezi pesni. Pyk i 6te vi se poka4i reitinga.Poslu6aite me
otgovor b da ne e zaduljitelen ako e vuzmojno!
muzikata vse o6te e mnogo zle,ama kakvo se 4udq_v4era gledah BET Awards_ujas...to samo lil wayne vzima6e nagradi..nqma hubava muzika!
Radvam se che ste vkarali poveche novi pesnichki v prouchvaneto tozi put. Na men vse pak mi se iska da ima poveche gotini hip hop i rnb parcheta koito ne zaduljitelno da sa na moda v momenta.
nadqvam se radio the voice da ne smeni koncepciqta si i da puska samo muzika kato ot klip #1
JESSE MCCARTNEY _ LEAVIN' _ НЕ СПИРАЙТЕ ДА Я ПУСКАТЕ!! ВЕЛИКА Е!!! :]]
Molq vi puskaite na Fort Minor _ Remember the name
o6te nova muzi4ka :)
mnogo malko muzika puskate
mnogo e iako
:) Kefite me!!! Didi osobeno :D Produljavaite taka :P
JESSE MCCARTNEY (party) (happy)
Бравооо!!! Много се радвам че сте добавили песента на Jesse McCartney_Leavin' (най после) (happy) с това доказвате че сте музикална медия номер 1 :) продължавайте в същия дух УСПЕХ ! ! ! :) :) :)
Vs e extra :* The Voice is the best :*:*
oplakvaniyata sa mi:da puskate po_malko pesni na ne_yo,chris brown...a pove4e na lil wayne!
mnogo ste gotini
Айде много успехи на най_якото радио :]]]
Nqqm dumi,prosto ste super!!!!
super ste :)
Super ste =)
Ot nqkolko sedmici nqmam vreme da gledam The Voice i imam nqkolko nepoznati pesni no kato cqlo ste vyrha kakto vseki pyt :)
Искам да Ви помоля, да пускате например techno и house.....Музиката ни харесва и е страшно свежарска, луда!!! Дано изпълните молбата ми! Мн целувки, страхотни сте!!!!
mnogo qka televiziq i radioto. Vsi4ko nai_nai :)
yohoy tova e varhaaaaaaaa
а се направят повече вазможни причини за една песен дали ми харесва или не :) иначе всички сте супер :)
{{{OBICHAM THE VOICE}}}
mi ne nqmam
saita e mnogo gotin mnogo me radva iii nai hubavoto e 4e moje da se lsu6a radioto i da se gleda TV live :)
super ste
Здравейте!Общо взето съм доволен от радио и тв The Voice!Голяма част от песните,които звучът в ефира на радиото и телевизията са ми познати,любими или писнали,тъй като ги слушам известно време преди да пристигнат в нашият БГ ефир,но в преценката,която давам се съобразявам с Вас. Надявам се да помагам с моето мнение и преценка,която оставям и нека The Voice продължава да радва слушателите и зрителите си с много хубава музика! :) Поздрав: T_Pain feat Lil Wayne _ Can`t Believe It (видеото отдавна го има,така че очаквам да се завърти в ефира на The Voice.Също така,прясно излезе и клипа към новия сингъл на Ludacris _ One More Drink,супер забавна песен и видео..)Ок,до скоро!
Mnogo mi haresva da u4astvam v The Voice Music Team!
ima mnogo xybavi besni no ima i nqkoi yjasni
Май усещам желание да се попромени формата на радиото с този първи въпрос("кой от двата стила харесвате"),което би било най_голямата грешка.Все пак радиото се казва The Voice of Hip_Hop & R&B,а не лигави dance/techno/elecrtonic kosheen и подобни простотии.Такива радиа вече има и то от отдавна!!
Браво :)
uskaite po 4esto lubimite mi pesni blagodarq the voice e nai_xubavoto radio
nema nujda ot mnogo dumi vie prosto ste strahotni
Тарарарамм... Айде стига с Мат Покора _ цял свят точи лиги по него, за кво?! Иначе като цяло лигавото в анкетата, този път, беше понамаляло и на доста места отбелязвах "харесва ми" _ нещо, което рядко се случва :_D :_) И то не заради претенции някакви, ами просто защото бяхте снижили "нивото"... не само 16 годишни слушат. _ pls за повече ИСТИНСКИ хип_хоп... нещо от "старите ленти"... Знаете за какво говоря и то много добре. =) Надявам се следващия път анкетата да бъде още по_разнообразна. Поздрави и хубав ден! =)
ne super ste si):):):)
начи има песни които не познавам но не ми хресаха а имаше една която още не съм я чул по the voice и искам да я пускате казва се lil wayne ft. t_pain_got money. Моля ви НЕ ПРАВЕТЕ RADIO EDIT на нея
Ако е възможно може ли да ми пратите имената на песните на който съм отбелязъл че са непознати
ami vsichko veche mi e pisnalo,ama vie ne ste vinovni,prosto ne izliza nikva svqstna muzika.inache radioto si e vurha!:_)
Добавете и Bad girl на danity Kane :)
Препоръка към Дъ Войс да продължавате в същия дух и да пускате само страхотна музика, а именно rap, hip_hop & R'n'B. disco :)
Не знам как да го кажа,но радиото и телевизията с просто срахотни!!!!
много е готино, така ще можем да ви насочваме каква музика харесваме
Obi4kam Si Vi !!
Слушах една песен на Устата, която се казва пустоно лудо и младо и ако искате я пуснете
POVE4E HIP_HOP
Mnogo ni Radvate vse taka produljavaite !!!
mn chesto zabivashe myzikata
Идеята е супер!
mnogo iako radio
Em pyskaite ne samo Hip_Hop i R&B ami i drygi stilove myzika (BEZ 4ALGA!!!)
supeeeeeeeeeeeeeeer steeeeeeeeeeeeeeeee
THEVOICE is the best
ne mi haresaha pesnite bqha mnogo tapi sajalqvam ama vob6te ne mi haresaha i womanizer otnovo q nqma6e
plakvane _ mnogo povtarqte pesnite
Пускайте повече рап, моляяяяяя! Old School и просто не разни бозички
Абе махнете го тоя лил уейн.. Само Matt pokoraaaaaaa!!!! :D :D :D :D :D
пробвайте да пускате ремикса на Ll cool J _ Baby парчето е по_готино!
the voice e N1
ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH
Аватар
K_C

Re: THE VOICE MUSIC TEAM - VOLUME 17 - ОТЗИВИ

Мнениеот Amigo0o на Пет Дек 19, 2008 7:29 pm

The Voince Number 1!Пускайте малко повечко новата песен на Akon - Right Now и очакваме The Voice FM във Варна 8)
http://sharebg.net/ - Вашият Музикален Рай
Аватар
Amigo0o

Мнениеот UGLY_BOY на Пет Яну 02, 2009 12:37 am

Amigo0o написа:The Voince Number 1!Пускайте малко повечко новата песен на Akon - Right Now и очакваме The Voice FM във Варна 8)

Съмнявам се да тръгне скоро и при вас.
Аватар
UGLY_BOY

Мнениеот d3s71ny на Пон Юни 08, 2009 9:08 pm

Скапал си си пръстите от писане май? :D
d3s71ny

Мнениеот vrs4t на Нед Окт 04, 2009 4:19 pm

Интересува ме към кого и къде мога да се обърна за да пуснеме една песен в ефир
vrs4t

Мнениеот pussycat dream на Пон Окт 05, 2009 5:33 pm

Досега сте пускали всички песни на Pussycat Dolls, но се чудя толкова ли неможете да пуснете песента им Bottle pop :?: Доста хора са фенове на ПСД и искат повече техни песни.
PUSSYCAT D0LLS
Аватар
pussycat dream

Мнениеот UchihaItachi на Нед Ное 08, 2009 11:46 am

Е, викаш, че пускат всички песни на pd, пък не пускали BP! Зависи по едно време доста попадах на тази песен, то не може всеки път една и съща песен да се пуска :lol:
Аватар
UchihaItachi

Мнениеот vavs_pcd на Нед Ное 08, 2009 5:17 pm

Всъщност наистина пускаите песни PUSSYCAT DOLLS
аз Bottle pop не съм виждала. и пускаите по-старички песни и на PCD
и на TOKIO HOTEL, и на Britney Spears.
ааа и плс пускаите новата песен на TH - Automatic
МОЛЯ ВИИИИИИИИИИИИИИ
Аватар
vavs_pcd

Мнениеот pussycat dream на Сря Ное 11, 2009 10:36 am

Мога спокойно да кажа, че феновете на ПСД са много повече отколкото на няколко други изпълнителя взети заедно. Пускайте, това което се харесва на феновете, а не това което е най-ново.
ПУСНЕТЕ Bottle pop :oops:
PUSSYCAT D0LLS
Аватар
pussycat dream

Мнениеот vavs_pcd на Сря Ное 11, 2009 11:10 am

ТОЧНО ТАКА
е наистина феновете на псд сме много
и защо не пускате Bottle pop
Аватар
vavs_pcd

Мнениеот a4o_34 на Чет Дек 10, 2009 11:18 pm

защото bottle pop the voice не са взели авторските права,доколкото знам песента се пуска по Mad Tv Bulgaria също така и по радио The Voice
LIL WAYNE
Аватар
a4o_34

Назад към THE VOICE MUSIC TEAM