Dancefloor Radio?!?!

THE HOME OF HIP HOP AND RNB

Dancefloor Radio?!?!

Мнениеот dreamerski на Сря Дек 16, 2009 9:43 am

Е това вече нужно ли беше?!!?? За разлика от телевизия The Voice, където отдавна преобладава определени неща, радиото досега си беше запазено място за хипхоп и аренби...

Малко ли други радиа въртят Давид Гета, Моранди, Инна и т.н. безмислици???!?!?

Защо трябваше и The Voice радио да става поредното Фреш, Нова и Енджой????

Евро-диско феновете имат достатъчно места да го слушат, не трябваше и The Voice да пада под ножа.....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dreamerski

Re: Dancefloor Radio?!?!

Мнениеот dreamerski на Сря Дек 16, 2009 9:45 am

И преди да е станало мазало - НЯМАМ ПРОТИВ САМАТА МУЗИКА, А ТОВА, ЧЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО МЕСТА ДА СИ Я СЛУШАТ ХОРАТА...... The Voice of hiphop & RnB умря ли......?
dreamerski

Мнениеот otrovata на Сря Дек 16, 2009 3:06 pm

Това беше единственото радио каде пускаха най яка музика от Hip-Hop и R'n'B ама сега ще се откажа... ще си гледам The Voice TV радиото вече не става... дано да не развалят и телевизията..
Аватар
otrovata

My status

Мнениеот dreamerski на Сря Дек 16, 2009 3:48 pm

Е по телевизията само румънско диско пускат вече....!?? И тук там някое РнБ парче...
dreamerski

Мнениеот otrovata на Сря Дек 16, 2009 4:08 pm

Немога да повярвам че развалиха така радиото.... ИСКАМ СТАРОТО The Voice !!!!! Ако трябва ще направя 300 рега в The Voice Music Team и ще гласувам против тея песни румънски, DanceFloоr песни, техно и такива само и само да ги махнат :twisted:

Edit : Защо няма да има повече In The Mix по радиото ???? Бати тъпотията :evil: : :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
otrovata

My status

Мнениеот UGLY_BOY на Чет Дек 17, 2009 3:29 pm

И аз не се кефя на промяната, но причината е проста - няма рекламодатели и голяма слушаемост, следователно форматът се променя. Прави ли ви впечатление, че повечето радиостанции в България избягват да излъчват музика от един и същ стил (тоест, да бъдат монотематични)? 90% процента смесват различни стилове (денс и r'n'b, поп и рок, и т.н.). Причината е много проста - пазарът в България е малък, от радио почти не се печели, форматите се смесват. Монотематични радиа все още остават JAZZ FM, Classic FM, Nova и Alpha, да речем, но съм далеч от мисълта, че ги слушат повече от 2000 човека. А истината е следната - щом социологическите агенции изчисляват, че те слушат 2000 човека и рекламодателите виждат тази статистика, те отказват да рекламират в съответната радиостанция, защото на практика това се отчита като нулева слушаемост. Ето защо радиа за фенове само на един стил музика няма. Това, което правят радиостанциите в България в момента, е да се опитват да бъдат по-широкоформатни, за да могат да привлекат слушатели и сред феновете на денса, и сред феновете на рока или r'n'b-то само чрез една радиостанция. Друг е въпросът, че пазарът е пренаситен с "многоформатни" радиа от този сорт и се съмнявам, че еднаквостта ще помогне много на собствениците на радиовериги.
Аватар
UGLY_BOY

Мнениеот NeMoS7 на Чет Дек 17, 2009 3:52 pm

Аз пък съм доволен от промяната! Засега музикалният подбор е много по-добър от на останалите радиа.
Удар в десетката е и включването на Катя към програмата със сутрешното шоу, ама съм на мнение, че е по-добре да води нещо вечерно. :D
Аватар
NeMoS7

Мнениеот UGLY_BOY на Нед Дек 20, 2009 2:18 am

Никога не съм се кефил на европейската клубна сцена, която в момента е доста модерна на стария континент. Ето защо преспокойно мога да кажа, че попадам извън целевата група на радиото.
Аватар
UGLY_BOY

Мнениеот UchihaItachi на Вто Дек 29, 2009 12:23 pm

Вече спрях да слуша, радио Дъ Войс, а ми бяхте любимото радио....защо трябваше да пускате некви смешни хаус парчета?! Нали дъ войс си беше само за хип-хоп и ар ен би, не стига, че по другите радиа ги пускат по цял ден тея парчета, пък сега и вие почнахте *mad* Няма да пускам дъ войс докато не спрете тоя денсфлор.
Аватар
UchihaItachi

Мнениеот na4o на Съб Яну 02, 2010 8:58 pm

Тази смяна на изпулняваните стилове по The Voice беше една голяма недомислица. Като стана дума за проучвания не мисля, че са били питани правилните хора (сигурен съм че е имало такова запитване). На всичкото отгоре споменатата липса на рекламодатели ще се увеличи в следващите 3 месеца, защото, вече старият формат на радио The Voice, беше харесван (и СЛУШАН!!!) от много хора, част от които вече се оттеглиха от това УДОВОЛСТВИЕ. Аз не съм против представянето на нови лица в радиото, но смяната на вида музика е престъпление :idea: :) (само Диди да не я пипат!!!) Смятам че колкото повече се забави връщането на старата схема на излъчване, толкова по-слаб ще бъде напливът на слушателите. Искам да ви поздравя за Новата година с едно пожелание: Нова година , Ново радио!! THE VOICE OF HIP HOP & RnB RULES!!!
Аватар
na4o

My status

Мнениеот NeMoS7 на Пон Яну 11, 2010 6:04 pm

Е,вие сега започвате да го изкарвате, че от радиото нищо не става, което изобщо не е така.
Радиото както и преди си е новаторско, тия сравнения със Сити, Фреш, Про са крайнао неуместни.
Промяната към Dancefloor Radio, не е нито чак толкова лоша, нито пък някаква голяма грешка, както го изкарвате. Може част от слушателите да се отдръпнат, но за сметка на това ще дойдат нови, който преди не са слушали това радио. Има доста повече хора, които повече предпочитат да слушат Dance отколкото HIP-HOP
Аватар
NeMoS7

Мнениеот UGLY_BOY на Вто Яну 12, 2010 9:03 pm

na4o написа:Тази смяна на изпулняваните стилове по The Voice беше една голяма недомислица.

Не мисли, че това е решение на българското ръководство. Просто немците ги натиснаха.
Аватар
UGLY_BOY

Dancefloor Radio?!?!

Мнениеот el_magnifico на Съб Фев 06, 2010 11:01 pm

Това не трябваше да се случва The Voice за съжаление БЕШЕ най-якото радио а сега се превърна като всички останали радио канали по които върви една и съща песен. Много съм разочарован от The voice надявам се че ще решат проблема скоро. :|
el_magnifico

Назад към THE VOICE RADIO